bankgegevens

       Renov & clean

IBAN BE 74 3770 6243 5907        

   BIC  BBRUBEBB  

ADRESSE :Hédomont -Rte de la Gotale 9,

    4960 Malmedy (Belgium)

Winkel 

 

  PRO- Supercleaner Universal 

  PRO- Supercleaner MAX geconcentreerd

(Product om te verdunnen)

            PRO- Supercleaner Special geconcentreerd

(Product om te verdunnen)

Accessoires

Uw bestelling zal worden geproduceerd in een geschikte verpakking.
Verzendkosten worden aangeboden aan klanten voor elke opdracht meer dan € 40 voor België, Frankrijk, Duitsland, Nederland, Luxemburg.
De producten worden in alle landen (transportkosten afhankelijk van de bestemming)
De verzending van de bestelde producten pas na de registratie van de bestelling, de volledige betaling, validatie met onze diensten en voorbereiding.
De levertijd is 3-5 dagen na de betaling van de bestelling.
De producten worden geleverd aan de keuze van de klant in volgorde vermelde adres.
Als ongeldige levering of verzendadres onmogelijk gemaakt met het oog op het verstrekken van onjuiste gegevens, zal het product worden teruggestuurd naar ons magazijn.
Het is hetzelfde in het geval van ontbrekende gegevens, zoals de toegangscode voor de deur, huisnummer, enz. Waarbij de levering.
De klant kan de terugkeer van de goederen na de betaling van een terugkeer naar links te dragen eisen. De klant heeft geen claims als gevolg van vertraagde levering.
Bij de levering van de producten, is het de klant of zijn klanten om de status van het pakket te controleren. Ook de klant heeft om de naleving van de geleverde producten te garanderen.
Verslechtering, wanprestatie of defect bij levering aan de klant in de vorm van een gedetailleerde schriftelijke en binnen 10 dagen na melding van de datum waarop het pakket.
Indien de klant ervoor kiest om het pakket te weigeren, te wijten aan het gebrek of niet-naleving moet bij aangetekend schrijven worden gemeld met ontvangstbewijs naar het volgende adres: Renov & Clean, Hédomont - Route de la Gotale 9 , 4960 Malmedy (België)

  • facebook.png
  • Twitter.png
  • Youtube-PNG-HD.png

© "copyright 2020, All information, Y understood the design and construction of the screens and their contents are protected by copyright unless otherwise specified. Each party, commercial or private use without the prior written consent. Any infringement will prosecuted under civil and criminal law.